Talang 2007, Zillah och Totte är vidare!

2007-05-11 21:25 | Kategorier » Allmänt,

Då var dagens Talang 2007 avslutat och jag sitter här med ett leende, för nog tusan tog sig rätt person vidare! Zillah och hennes Totte gjorde det jag hoppades på, de var ännu bättre än förra gången de var med. Det är svårt att få buktaleri att flyta på så att allt känns fullständigt naturligt och att dessutom sköta det på ett sådant sätt så att det är underhållande för alla åldersgrupper är ett konststycke. Nog har hon talang alltid…

Sedan blev jag verkligen glad över att se Baby Bang göra ett ännu vassare framträdande än senast. Grabben lyckades blanda en drös olika stilar, klämma in lite skådespeleri och humor samt framföra det hela med glimten i ögat. Grabben är inte gammal heller, vilket gör det hela ännu mer imponerande. Personligen hoppas jag att han blir tittarnas val.

I den här omgången av Talang 2007 tycker jag personligen att det faktiskt bara var de två (eller tre om man räknar så) som är värda att gå vidare, nämligen Zillah och hennes Totte samt Baby Bang.

Funky 4 brothers, visst är de duktiga, men jag saknar den där extra gnistan. Robotman gör sin sak fruktansvärt bra, men jag tror inte att det går att bygga på så fruktansvärt mycket och den här omgången kändes lite ”platt”. Rockrings-Maria körde i princip sett samma nummer som förra gången, fast med några fler ringar och missar (men energi och utstrålning har hon så att det räcker och blir över =). Artan dansade, dessvärre inte på något trollbindande sätt alls, jag tyckte att det kändes lite väl mycket som ett hopkok. Fantastic Four är ett gäng grabbar som framför sångerna på ett mycket bra och trevligt sätt, men de har redan stora karriärmöjligheter på det (dessutom lyfte de sig inte så vansinnigt mycket mot förra omgången). Swebounce studsade (som förra gången) med sina styltor och gjorde volter över en bil. Det nya var att de hade blandat in lite smink och robotrörelser. Känns måttligt nyskapande eller kreativt enligt mig.

Jag hoppas att svenska folket resonerar på något liknande sätt, för jag vill verkligen se Baby Bang i semifinalen tillsammans med Zillah och Totte! =)

Vad tycker ni?

Gravatar
|
Marie — 2007-05-11 21:30

Jag kan inte göra annat än att hålla med dig. Jag har iofs inte sett alla deltävlingar, men jag kan ana vilka som utvecklats eller ej. Jag håller tummarna för Baby Bang! =)

Gravatar
|
jonas — 2007-05-12 19:51

Håller med dig angående vilka som gick vidare i övrigt är programmet ganska surt.

Gravatar
|
Zillah — 2007-05-18 11:28

Hej!

Vad glad jag blev när jag fick läsa detta. Vad snäll du är 🙂 Så roligt att du gillar Totte och mig.

Glöm inte att titta på finalen den 1 juni och rösta gärna på oss 😀

Kram Zillah
Totte hälsar!

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-05-18 12:26

Zillah: Jättekul att du tittade förbi! =)
Det är ingen som helst risk att jag kommer missa de fortsatta programmen, jag är verkligen jättenyfiken på vad du kommer att hitta på. =)

Lycka till!

Hälsa tillbaks till Totte 😉

PS. Kul att se att du kör Mac förresten =)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper