µTorrent på väg till OS X

2007-06-29 05:36 | Kategorier » Mac, Nyheter, Tips,

Min (och många andras) favoritprogram för torrents är på väg till mac på allvar nu. Det är Torrentfreak som har fått testa µTorrent för mac och de verkar gilla det. Kännetecknen för µTorrent har varit att det är väldigt litet, snabbladdat och resurssnålt. Det verkar vara som att det även gäller för mac-versionen.

µTorrents huvudfönster
µTorrents huvudfönster

Jag längtar verkligen efter att detta ska komma i en öppen beta, jag kommer att testa det så fort det kommer ut. Av den ovanstående skärmdumpen att döma så saknas fortfarande några funktioner, däribland RSS-bevakningen av torrents. Detta är något jag skulle bli mycket förvånad över ifall det inte kom även till mac- och linux-versionen av µTorrent.

I dagsläget använder jag Transmission eller Xtorrent på min mac, det ser ut som att det kommer bli ändring på det… Åtminstone om macversionen av µTorrent får samma funktionalitet som Windowsversionen har haft hitintills.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper