Nytt sätt att ändra på storlek och innehåll i bilder

2007-08-25 14:16 | Kategorier » Internet, Ny teknik, Webb,

Idag när man ändrar storlek på en bild går man miste om information. Nu har en ny teknik utvecklats som innebär att man lätt kan ändra storlek på en bild, men så att de viktigaste delarna fortfarande är kvar. Tekniken är mycket intressant och kan verkligen innebära stora förbättringar framöver. Det går även att använda samma teknik för att på ett mycket lätt sätt radera objekt ur en bild. Se filmen nedan för en demonstration av hur det fungerar.

Gravatar
|
JensT — 2007-08-25 21:35

Så du har också hittat den där nu. Det verkar helt klart trevlig! =)

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-08-25 22:13

Jens: Jo, det är en intressant teknik som ger förvånansvärt få artifakter med rätt inställningar. Det här föll visst mellan stolarna nu i samband med att jag genomfört det sista i flytten av min hemsida. =P

Det blir lätt lite rörigt när databaser ska flyttas och rätt saker ska skrivas över… =)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper