Regler för kommentarer

Eftersom mängden kommentarer här på sidan har börjat öka så anser jag att det kunde vara lämpligt att gå ut med några regler kring hur kommentarerna hanteras och modereras:

  • Alla kommentarer granskas innan de godkänns, detta för att förhindra att sidan används för spridande av material som jag ej kan stå för. Detta innebär inte att jag på något sätt blockerar kommentarer som är kritiska till det jag skriver.
  • Kommentarer skall vara relevanta för posten de postats till.
  • Kommentarer skall vara fria från personangrepp.
  • E-postadressen måste vara giltig.
  • E-postadresser som används för kommentarer publiceras aldrig på sidan, de sprids inte heller vidare.
  • Postar en person ”tilläggskommentarer”, det vill säga två eller fler kommentarer i rak följd där de som följde den första kommentaren är avsedda att tillföra innehåll i den första så tar jag mig friheten att slå samman innehållet till en kommentar.
  • Kommentarer där personer eller företag pekas ut skall postas med ditt riktiga namn.

Reglerna senast uppdaterade: 2008-03-12

Creeper MediaCreeper