Loopia uppgraderar sina paket

2007-09-29 00:47 | Kategorier » Nyheter, Webb,

Loopia logoNu den första oktober kommer Loopia att lansera de uppdaterade webbhotellpaketen där de utökar bland annat utrymmet. I ett mail jag fick nu på fredagkvällen står det följande:

Den största nyheten är givetvis att vi på måndag den 1 oktober introducerar de nya paketstorlekarna. Då kan både våra befintliga och nya kunder glädjas åt en tiodubbling av utrymmet, samt som grädde på moset, en fyrdubbling av de månatliga trafikgränserna.

Vad innebär då detta rent praktiskt för Loopias kunder?

Privatpaketet kommer att ha 1 GB utrymme och trafikgränsen kommer att hamna på 20 GB/månad. En klar förbättring mot hur det i dagsläget är med andra ord. Loopia når fortfarande inte ända fram till Binero (före detta Aleborg) på dessa punkter för motsvarande paket och det finns några saker till jag gärna skulle se att Loopia förbättrade ytterligare, till exempel att öka antalet databaser man kan använda sig av utan att betala extra. Vad jag vet så kommer det även i fortsättningen vara begränsat till en databas nämligen.

Ytterligare en sak som Loopia och många andra webbhotell borde ta efter Binero är möjligheten för en kund att avsluta ett konto närhelst denne vill och att avgiften för resterande tid då även återbetalas.

Det är helt klart ändå ett trevligt lyft för Loopia och deras kunder.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper MediaCreeper