Irritation och förväntan

2006-05-09 07:34 | Kategorier » Skola,

Gårdagen avslutades trevligt och uppvaknandet i morse var angenämt, så dagen hade riktigt bra förutsättningar att bli trevlig på alla sätt. Det tog dock inte många minuter efter det att jag vaknade tills dess att mitt humör var något mer irriterat, men även lite förväntansfullt.

När jag hade klätt på mig så tog jag en titt på datorn ifall någon hade velat mig något särskilt och får då läsa detta på min MSN: ”är det kl. 10 vi har föreläsning?”

Jag kollade på schemat som är inlagt på min dator, nejdå, där var det helt tomt. Det schemat synkas varje dag mot skolans system med, så det borde ju dyka upp där tänker man. Jag kollade dessutom schemasystem nummer två (som jag också synkar mot), även där var det tomt. Redan här kan man ju reagera lite över att det finns två schemasystem… Efter detta kollade jag min mail, där låg det ett mail om att det var föreläsning idag.

Det är ohyggligt irriterande att de inte kan uppdatera schemasystemen när något läggs till eller tas bort. Systemen finns ju där av en anledning. Det är verkligen inte vettigt att man ska behöva hålla koll på minst tre ställen för att hålla koll på vad det är för föreläsningar som kommer härnäst i ens utbildning.

Däremot är det en mycket intressant föreläsning, Robert E. Lee från Outpost24 kommer att ha samma föreläsning som han höll på Defcon förra året. Kommer säkerligen att bli mycket, mycket intressant! =)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper