Loopia uppgraderar sina paket

2007-09-29 00:47 | Kategorier » Nyheter, Webb,

Loopia logoNu den första oktober kommer Loopia att lansera de uppdaterade webbhotellpaketen där de utökar bland annat utrymmet. I ett mail jag fick nu på fredagkvällen står det följande:

Den största nyheten är givetvis att vi på måndag den 1 oktober introducerar de nya paketstorlekarna. Då kan både våra befintliga och nya kunder glädjas åt en tiodubbling av utrymmet, samt som grädde på moset, en fyrdubbling av de månatliga trafikgränserna.

Vad innebär då detta rent praktiskt för Loopias kunder?

Privatpaketet kommer att ha 1 GB utrymme och trafikgränsen kommer att hamna på 20 GB/månad. En klar förbättring mot hur det i dagsläget är med andra ord. Loopia når fortfarande inte ända fram till Binero (före detta Aleborg) på dessa punkter för motsvarande paket och det finns några saker till jag gärna skulle se att Loopia förbättrade ytterligare, till exempel att öka antalet databaser man kan använda sig av utan att betala extra. Vad jag vet så kommer det även i fortsättningen vara begränsat till en databas nämligen.

Ytterligare en sak som Loopia och många andra webbhotell borde ta efter Binero är möjligheten för en kund att avsluta ett konto närhelst denne vill och att avgiften för resterande tid då även återbetalas.

Det är helt klart ändå ett trevligt lyft för Loopia och deras kunder.

Gravatar
|
Jesper — 2007-09-29 03:40

Hoppas även att de kan ordna så att man kan använda deras emailkonto för ett domännamn, samtidigt som att peka dnserna mot en egen extern server. Det går inte i nuläget och det är synd att de tillhandahåller bättre information på ämnet i sina kunskapsdatabaser. Det hade sparat mig mycket tid att slippa att forska i det själv.

Läs mer om detta problem här: http://codeodyssey.se/blog.aspx?id=367

Gravatar
|
drf — 2007-09-29 04:23

Kul att se att du fortfarande finns kvar! Jag har slarvat med att läsa här och hittade tillbaka nu när jag satt och nostalgisurfade gamla bloggar och kommentarer hos mig själv.

Bloggen har blivit mycket snyggare, nästan så man blir lite avis, och jag ska tamigtusan läsa här lite oftare från och med nu 😉

Ha det gott!

(Ursäkta att jag inte kommenterade själva bloggen, jag ville mer säga “hej!”)

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-09-29 09:53

Jesper: Då ser det ut som att jag kan sluta rota i det där problemet även jag då, har själv samma problem vad gäller en av de domäner jag äger. Helt klart väldigt tråkigt att det inte fungerar.

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-09-29 09:55

drf: Kul att höra att du glider runt här! 🙂
Jag får kanske se till att visa min närvaro på din blogg lite bättre, för jag glider runt där likt någon form av skugga med jämna mellanrum… 😉

Tusen tack för de vänliga orden!

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper