Rapport kan inte få tag i påstådd vinnare på Bidme

2007-08-13 11:28 | Kategorier » Internet, Nätskojare, Nyheter,

Jag har vid ett tidigare tillfälle skrivit om sidan Bidme, en sida som håller så kallade ”lägsta priset-auktioner”. Då upptäcktes det konstigheter kring hur vinnarna hanterades och det påstods också att den som var administratör för sidan hade funnit en oerhörd mängd av ”auktionerna”.

Nu kan man läsa hos IDG att nyhetsprogrammet Rapport har ringt upp alla personer i Sverige som har samma namn som en av de påstådda vinnarna. Ingen av dem säger sig ha vunnit något, vilket är lite iögonfallande. Detta är enligt mig ytterligare ett tecken på att Bidme kan vara en oseriös bluffsida.

Lotteriinspektionen kan inte göra något åt Bidmes verksamhet eftersom de drivs från Storbritannien.

Läs mer och se inslaget på SVTs hemsida.

Även DN har en liten artikel om Bidme.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper