Tack så mycket, Binero!

2008-04-24 23:28 | Kategorier » Webb,

Det webbhotell jag för närvarande använder mig av är Binero, mina erfarenheter hitintills är mycket positiva och aldrig tidigare har jag stött på ett webbhotell som är så öppet med sin verksamhet som Binero är. Har de problem eller gör några särskilda ingrepp på sin verksamhet så kommunicerar de detta utåt på ett, enligt mig, mycket föredömligt sätt.

I slutet på förra veckan arrangerade Binero en tävling där priset var ett års fritt webbhotellspaket samt en domänadress. Till en början fanns det endast tio vinstplatser, men de ökade snabbt upp det till 50 stycken, eftersom intresset var så stort. Jag kastade mig huvudstupa in i Bineros tävling bara minuter efter att de gick ut med den. Dessvärre var jag nog lite väl ivrig, med tanke på att jag i stressen lyckades skriva fel månadsförkortning (dubbelkolla alltid sådant där!)… Det fick bli en rättning av det genom ytterligare ett svar helt enkelt. Jag var osäker på om det var okej att skicka flera svar på det viset, så jag skrev helt enkelt till dem och frågade. Svaret var precis sådär trevligt som all kommunikation med Binero brukar vara:

Det är hur lugnt som helst. Hade faktiskt tänkt godkänna ditt första svar också, eftersom det var tydligt att du hade rätt men skrev fel.

Hur ofta får man höra sådant? 🙂

Jag vill tacka Binero så hemskt mycket för tävlingen, bemötandet och priset! Ni lägger ribban högt för de andra aktörerna på marknaden!

Jag ser verkligen fram emot ännu ett år hos er!

Gravatar
|
Jonathan — 2008-04-25 09:15

Ja, du var hiskeligt snabb i vår tävling Christoffer! 🙂 Roligt att du uppskattar oss, vi ska fortsätta sikta högt här framöver.

Gravatar
|
Kristoffer — 2008-04-25 13:53

Jonathan: Trevligt att du hittade hit! Jo, jag lyckades visst dundra in mitt svar rätt kvickt… Jag får se om jag kan slå mitt hastighetsrekord i kommande tävlingar hos er, det blir ju lite av en utmaning. 😉

Gravatar
|
M — 2008-04-27 22:42

Spännande att binero har stöd för Ruby on Rails! Det är inte så många svenska webbhotell som har det.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper