Ytterligare positiva erfarenheter av Tre

2007-07-06 16:24 | Kategorier » Personligt,

Tres logotypeJag har några tidigare gånger skrivit om mina erfarenheter av Tre som mobiloperatör, jag har i princip sett inte ett ont ord att säga om dem. Vid ett enda tillfälle har jag stött på någon som är otrevlig i deras kundtjänst, annars har det bara varit ett mycket positivt bemötande. Så var det även idag.

Jag kollade igenom mina autogirobetalningar lite närmre idag och såg att de två senaste fakturorna från Tre saknade den rabatt på månadsavgiften som borde funnits där.

Sedan i somras har jag haft ett abonnemang med 3000 fria minuter till alla nät och bara behövt betala 240 kr/månaden för detta. Det har gjort att jag har sagt upp min fasta telefon och enbart kommer att ha mobiltelefon framöver som det ser ut nu. Den rabatten gällde nio månader mot att man band upp sig hos dem så lång tid, för två månader sedan gick den ut. Några dagar innan dess ringde jag upp kundtjänsten hos Tre förlängde min bindning med nio månader, i samma samtal fick jag bekräftat att rabatten skulle fortlöpa tack vare detta.

Uppenbarligen gjorde den killen någon liten miss eftersom rabatten faktiskt inte låg kvar. Tidigare idag ringde jag upp Tres kundtjänst och förklarade läget för en tjej som hade en mycket trevlig röst och ett varmt bemötande. Det tog några minuter innan 40% rabatt var pålagd igen och jag fick två månadsavgifters kreditering, totalt sett 480 kr, som ”plåster på såren”. Det är alltså mer än vad jag förlorat under de gångna månaderna, så totalt sett går jag plus på det.

Jag kan med andra ord fortsätta att rekommendera mobiloperatören Tre helhjärtat!

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper