Tre och deras kundbemötande

2006-05-30 14:14 | Kategorier » Allmänt,

Tres logotypeMånga gånger har jag hört folk klaga mycket på mobiloperatören Tre, de flesta av de mest som klagar mest rabiat verkar inte ens ha haft kontakt med Tre själva utan ”har hört saker av kompisar”.

Jag ska nu berätta om mitt senaste möte med Tre och deras kundtjänst.

Jag satt och tittade ut på de grå molnen utanför fönstret, regnet öste ned och mullret av åska spred sig över landskapet. Min mobil ringer och jag svarar.

-”Ja hej, jag heter Anders och ringer från Tre. Stör jag?”

Jag hade vid en tidigare kontakt bett dem att ta kontakt med mig när de får nya abonnemangsformer eftersom det jag har haft inte riktigt räcker till helt enkelt. Redan igår hade jag sett deras nya abonnemangsformer och blivit intresserad av deras flatrateabonnemang. Det jag tyckte var tråkigast var den lite mastiga fasta avgiften på 399 kr/månaden, sedan var det lite trist att det inte ingick en fri mobil samtidigt (man har ju blivit van vid det).

Jag talade om att jag hade sett det abonnemanget och de flesta försäljarna skulle väl hakat på direkt för att få ut så mycket provision som möjligt (har en känsla av att de kör med provision).

I detta fall fick jag däremot frågan ”Behöver du verkligen 3000 minuter varje månad? Du får ju tänka på att du måste välja till en telefon med abonnemanget i dagsläget”. Sedan berättade han att det var möjligt att låta mig ta ett av de ”gamla” abonnemangen innan de raderades ur systemen. Med endast nio månaders uppbindning så fick man dessutom 40% rabatt på månadsavgiften på de abonnemangen.

Resultatet blev alltså att jag gick ifrån mina 500 minuter/månad till 1000 minuter/månad. Det utan att betala ett smack mer än vad jag gör idag. 299 kr/mån är helt klart prisvärt för det tycker jag =) Nu kommer jag att kunna prata med alla polare som inte har fast telefon utan att behöva tänka mig för hur länge vi pratar alls (nästan iaf).

Tre har gång gång visat sig vara hur bra som helst i sina bemötanden. Varje gång jag ringer till deras kundtjänst för att fåga något så får jag svar otroligt snabbt och dessutom på ett mycket bra sätt.

Kunde inte vara mycket nöjdare.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper