Trevligt besök i butik

2005-07-25 15:46 | Kategorier » Allmänt,

I fredags skaffade ett nytt mobilabonnemang, och jag bara måste berätta om hur det gick till… =) Jag har länge haft Vodafone nu, men det blir för dyrt att ringa med det, så det skall sägas upp. Visst, man får 240 fria minuter, men de gäller endast kvällstid (efter kl 19) och då bara till det fasta nätet samt Vodafone. Något begränsat med andra ord. Förra veckan fick jag nog av det och började kolla lite på vilka alternativ som fanns, och kom fram till att Tre hade det bästa abbonemanget för min del. Grejen var ju bara att deras introduktionserbjudande bara gäller månaden ut. Efter det så kan de komma att höja bindningstiden enligt en källa jag har på Tre. Så det var ju liksom läge att slå till…

Jag och Caroline (min flickvän) var i Linköping i fredags, för att gå lite på stan och kolla i affärer, så när jag då såg en Tre-butik tänkte att jag skulle gå in och få några frågor besvarade, det är ju något lättare att få ut information ur butikspersonal än via företags hemsidor i regel. När jag hade gått ut ur butiken för att fundera lite mer (samt göra min tjej sällskap till nästa affär) så tog det inte så vansinnigt lång tid för mig att komma på att jag ju så klart hade glömt att fråga om några andra saker, så jag fick gå tillbaks till Tres butik igen.

Denna gången stötte jag på samma trevliga expedit som första gången… =) Historian med att jag glömde bort frågor upprepade sig självklart, så sista gången jag var inne för att fråga så undrade han om det gick att få mig att slå till om han ”jobbade lite på priset”, och syftade på telefonens pris. Med det abbonemanget jag var intresserad av så skulle telefonen ha kostat en femhundring. Jag fick avböja och sade att jag nog ändå var tvungen att ta en kort funderare.

En halvtimme senare var jag inne i butiken igen… =)
Denna gång hade jag bestämt mig för att slå till, för jag skulle komma att spara pengar på det hur man än vände på det hela. Då visade det sig att det han hade menat med ”jobba på priset” var att helt enkelt strunta i att ta något betalt för telefonen alls… *yay* =)

Sedan skulle jag betala anslutningsavgiften på 250 spänn, men då strulade deras kortterminal. Hur löser man då det? Hans lösning var att helt enkelt bjuda på den avgiften med… *tjohej* =D

Har aldrig blivit så trevligt bemött av någon i en butik.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper