Kuvertmaraton samt tropisk hetta

2005-07-12 18:14 | Kategorier » Personligt,

Idag var jag och jobbade för första gången på BTH. Jag fick ju tjänsten som amanuens, vilket onekligen skall bli kul att ta tag i! =)

Idag var det en liten mjukstart, kan man väl säga. Det jag skulle fixa var att göra i ordning informationsmaterial till alla nya studenter på ett gäng olika program. En massa brev blev det, och som tur var så var de av den självhäftande modellen…=)

Uppenbarligen så börjar min anställning där redan i augusti, vilket jag inte fått reda på tidigare. Men jag är inte så förvånad att det sker missar på de där sakerna längre. Känns däremot skönt att det kommer att vara ganska fria arbetstider. Bara jag jobbar det antal timmar som skall jobbas, så är det lugnt. =)

Idag har det även varit något otroligt varmt. När jag skulle åka till skolan i morse så var det först bara lite ljummet, men när jag hade kommit ned till skolan var det riktigt varmt ute. Resan hade bara tagit dryga fem minuter…

Efter jobbet så skulle jag en sväng förbi apoteket för att köpa hörselskydd inför Winnerbäcks konsert i Västervik. De hade naturligtvis lunchstängt, men lyckligtvis så var det bara tio minuter kvar tills dess att de öppnade, så jag satte mig i solen först (för att bättra på brännan lite), men fick snart flytta mig till skuggan för att jag höll på att ta eld. Ett litet barn (under ett år) hade en kreativ lösning på värmeproblemet däremot. Han satt bakåtlutad i vagnen med en festis, men han drack inte något ur den, istället hällde han den med ett stort leende över hela sig. Jag sade till mamman, som tog festisen från honom, vilket inte verkade bekomma honom särskilt mycket. Lika glad fortsatte han att småsjunga och tugga på fötterna. =)

Barn är härliga! Så enkelt är det.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper