Lägesrapport

2006-08-30 15:05 | Kategorier » Allmänt, Personligt, Skola,

Ja, som ni märker har sidan legat i dvala ett tag nu. Detta skall verkligen åtgärdas inför framtiden.

Jag har inte varit hemma mycket i sommar och på de ställena jag har varit så har internetförbindelsen varit nästan obefintlig. Får skylla lite på det.

Min sommar har varit helt underbar! Jag har lärt känna så mycket nytt folk, jag har haft det så underbart och fått vistas i en avslappnande miljö mitt ute i skogen på en gård. Ibland är det onekligen skönt att vara på ställen där det nästan inte finns mobiltäckning! =)

Givetvis har det varit lite bekymmer och tråkigheter med, men på det hela taget så är det bra nu i alla fall.

Ja, sånär som på några småsaker. Här kommer min lilla gnällista:

• Jag har blivit av med jobbet på skolan på grund av en miss i kommunikationen
• En lärare har fortfarande inte rapporterat in resultat till betygsdatabasen (han går inte ens att få tag på)
• Mina två sommarkurser sket sig på grund av något annat systemfel. Detta ledde till att jag inte får något bidrag för sommaren från CSN och att jag därför ligger lite taskigt till rent allmänt.
• Jag ligger dåligt till rent poängmässigt (mycket personliga bekymmer förra läsåret), så jag behöver verkligen poängen från den försvunna läraren

Men, idag fick jag ett härligt mail från skolan. Titeln var ”Resultat av ett moment på en kurs vid Blekinge Tekniska Högskola”. Jag visste att det gällde resultatet på min tenta i operativsystemskursen. En kurs där bara en knapp tiondel av klassen klarade de två första tentorna. Om jag var nervös för att läsa vad som stod i mailet? Jo.. En aning. Det jag läste var däremot:

Ditt resultat på momentet Tentamen (5p), med provdatum 2006-08-28, på kursen DVB007 Operativsystem (5p) har rapporterats till LADOK med betyget: godkänd (G).

Det finns hopp om framtiden ändå!

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper