Talang 2007 – Före finalen

2007-06-01 19:47 | Kategorier » Allmänt, Skojigheter,

När jag skriver detta är det en halvtimme kvar innan finalen av Talang 2007 drar igång och jag måste säga att jag faktiskt är lite orolig, om nu det är rätt ord för det hela.

Jag har en känsla av att jag kommer vara sur på det svenska folket ikväll nämligen. Aftonbladet har en omröstning om Talang 2007 som pågått sedan tvåtiden idag, och i nuläget ser den ut såhär:

Aftonbladets omröstning
Resultatet av Aftonbladets omröstning, förmodligen ligger den nära kvällens resultat.

Elias ligger farligt nära efter Zillah och Totte. Visst, han är charmig. Men det är också det enda han är i mina ögon. Av de två hoppas jag helt klart att det är Zillah som ror hem det hela, min andra favorit i Talang 2007 är utan tvekan Julien Dauphin. Men det ska nog mycket till för att det svenska folket ska rösta fram honom som vinnare är jag rädd. Hoppas att han får den stora show han förtjänar snart i alla fall, för han hör hemma på de internationellt stora scenerna. Mimmi är också någon jag oroar mig lite för. Det finns redan sångtävlingar, jag vill verkligen inte se en sångare som vinnare i kväll.

Så i kvällens Talang-final blir det Zillah och Totte samt Julien som får mitt stöd, om inget oförutsett inträffar.

Gravatar
|
JensT — 2007-06-03 21:05

”Upphovsrätt
Allt material – texter, bilder, grafik, teckningar o s v – som publiceras inom Aftonbladets elektroniska tjänst är skyddat av lagen om upphovsrätt.

Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet – såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål – är förbjuden och förutsätter tillstånd av Aftonbladet.”

Gravatar
|
JensT — 2007-06-03 22:00

När du ändå är igång kan du ju ta och fixa till din puff också…

”När jag skriver detta är det en halvtimme kvar innan finalen av Talan 2007”

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-06-04 12:46

”(..) och förutsätter tillstånd av Aftonbladet”

Något som jag också har, så vad är problemet?

Puffen är fixad =)

Kanske läge att du ser över din festivalsida innan du går loss på andra? Hänvisning till att artiklarna är kopior av Wikipedias samt att de ligger under GNU FDL vore bra att klämma in för att inte bryta mot Wikipedias villkor. 😉

Gravatar
|
JensT — 2007-06-04 15:13

Jag ville bara informera dig om Aftonbladets regler eftersom jag vet att du är extremt noga när det gäller lagar och paragrafer. Om du har tillstånd så är väl allt grönt.

Så du går på min sida som hämnd för att jag informerade dig om vad som gäller och inte? Men det var väl moget. Tack iallafall för att du skickar in besökare till den. 🙂

/JT

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-06-04 20:09

Nej, jag ”hämnas” inte på något som helst vis, tycker bara det är lite iögonfallande att man (försöker) ge sig på någon när man själv inte är ”ren” på motsvarande punkt… =)

Du borde ju veta vid det här laget att jag har koll på vad som gäller i sådana här frågor 😉

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper