Talang 2007, nu är det avgjort. Zillah och Totte tog hem segern

2007-06-01 21:33 | Kategorier » Allmänt,

Ja, då sitter man här och Talang 2007 har nått sin slutatation, Zillah och Totte är en miljon kronor rikare. Jag är däremot fortfarande upprörd över hur TV4 dels bytte kamera just när Julien Dauphin nådde höjdpunkten i sitt nummer och hur de dessutom sket i att ”reparera” det misstaget vid snabbgenomgången.

Jag tyckte att majoriteten av artisterna faktiskt höll lägre kvalitet nu i Talang-finalen än de gjort tidigare, lite tråkigt. De som i mina ögon lyfte sina nummer till en ny nivå var Julien Dauphin och Diamond Dogs. Av dem var det utan tvekan Julien som höll högst internationell klass, det är något som jag inte tycker bara för att jag själv trollar och är magi-intresserad, utan han håller verkligen den nivån. Han lirar i samma liga som David Copperfield och Joe Labero helt enkelt.

Precis som jag förväntade mig vann Zillah och Totte kvällens final i Talang 2007. De var väl i mina ögon kvällens tvåa, så lite nöjd är jag trots allt.

Jag glädjer mig däremot åt att min andra favorit vann och att ingen sångare rodde hem vinsten. Jag önskar Zillah lycka till med sina buktaleristudier, har en känsla av att vi kommer att få se mer av henne framöver… =)

Zillahs och Totte skulle nog bland annat kunna fungera hur bra som helst som ett barnprogram. SVT, om ni inte hört av er till damen om det än så gör det, ni missar en strålande chans annars!

Julien, jag längtar efter att få se dig ute på de stora scenerna!

Vad tycker ni? Vann rätt person? Vem hade ni helst sett med miljonen?

Gravatar
|
Aphrael — 2007-06-01 22:06

Efter att ha sett den amerikanska versionen av Talang 2007 så är detta inte alls särskilt imponerande. Jag har slötittat någon gå då och då men valde att se hela finalen. Känner inte att jag missat något anmärkningsvärt. Zillah och Totte är söta och skulle funka bra med eget barnprogram. Jag är morsa så visst, jag stöttar de. Julien…tja. Jag vet inte, jag är nog oerhört kräsen när det gäller trolleri för jag kom faktiskt att tänka på vad jag ville äta när han höll på med sitt nummer i kväll. Jag vill se något jag inte sett förut. Har jag sett det många gånger förut måste det göras med en touch av något mer unikt än detta. Jag tycker ”simpel” gatumagi är betydligt mer imponerande. Hade hellre sett sig på den där scenen i kväll. Kanske står du där om några år? 🙂 Skulle inte förvåna mig. Njae ”Talang 2007” är ngt jag kommer minnas och glömma lika fort. Men håller med, jag är glad att ett sångnummer INTE fick vinna. Det är ju trots allt inget ”Idol” detta.

Gravatar
|
JensT — 2007-06-03 11:06

Jag blev besviken på mina favoriters framförande som var mycket sämre än jag hoppats på. Baby Bang var bättre innan och Slow motion phax har satsat på fel saker i sina nummer. Han är bäst på slow motion och ändå blandar han in dans och teater till nackdel för slow motion.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper