Telenor börjar sälja Apples produkter

2007-08-09 14:38 | Kategorier » Apple,

Apple + Telenor

Nu är det klart att Telenor kommer att sälja produkter från Apple i sina butiker. Till en början blir det Macbook, iPod Nano och iPod Shuffle. Detta innebär förmodligen även att det blir Telenor som kommer att sälja iPhone. I mina ögon betyder det i dagsläget att iPhone inte alls är särskilt lockande.

Jag har inga som helst planer att överge mitt nuvarande Tre-abonnemang. 240 kr/månaden för 50 timmar fria samtal till alla nät och utan uppkopplingsavgift. Telenor har inget som kommer i närheten av det. För motsvarande summa (299 kr) får man hos dem tala i sju timmar, dessutom tillkommer uppkopplingsavgift. Det Telenor-abonnemanget som kommer närmast mitt Tre-abonnemang rent minutmässigt kostar 599 kr/månad. Man behöver inte vara särskilt begåvad för att se att Telenor inte är vidare billigt.

Lyckas Telenor däremot komma med ett abonnemang som ligger i samma nivå vad gäller kostnad per timme samtal (utan att för den delen kosta oerhört mycket) kan jag kanske tänka mig att byta. Jag skulle däremot vara väldigt tveksam till det, eftersom ingen av de jag känner som har Telenor verkar ha ett enda gott ord att säga om dem.

Enligt mig är det ett tråkigt val av Apple om de endast erbjuder iPhonen tillsammans med Telenor.

Däremot är det så klart trevligt att det blir fler butiker som säljer Apples produkter.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper