Apple gör det igen!

2005-09-09 06:19 | Kategorier » Apple,

För någon dag sedan så släppte Apple sin nya iPod, nämligen iPod Nano och jag måste säga att det är något av det läckraste jag sett dem lansera på länge. Så liten, så snygg och framförallt; så tokläcker!

Jag ska ta mig en titt på den så snart jag kan och eventuellt så kommer det att införskaffas en sådan när jag får lite pengar över. Min väg mot att konvertera till Apples produkter har börjat sedan en tid tillbaka, jag skaffade min första iPod för länge sedan och har även hunnit med att ha en iBook ett tag. Nu är det däremot en Powerbook som hägrar härnäst.

Mitt tips: Ge Apple en chans, du kommer inte att bli besviken! =)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper