Neonode N2

2007-02-12 12:24 | Kategorier » Teknik,

Neonode

Neonode N2Då har Neonode kommit med sin nyaste skapelse, denna gång med namnet Neonode N2. Formfaktorn är mindre än föregångaren och jag tycker att den över lag är snyggare. Några nya funktioner har tillkommit sedan den föregående modellen, bland annat bluetooth och en funktion för att kunna få ned webradiostationer till den, kallad för WRR.

Neonode N2 är en fyrbandstelefon med måtten 47x77x14,7 mm och vikten är på ca 70 gram. Ingen otymplig sak precis. Tyvärr saknar den 3G, men det är något som även Apple iPhone gör i dagsläget. Det innebär också att Neonode N2 fortfarande är ett eventuellt alternativ till Apple iPhone för mig.

Jag skrev en liten post om detta för ett tag sedan med. Det enda tillfälle jag egentligen har nytta av 3G fullt ut är när jag använder mobilen som modem till min Powerbook, nu finns det egentligen bättre alternativ än att använda mobilen som modem.

Affiliator Affiliateprogram

Jag ser fram emot kommande tester av Neonode N2 och kommer även se till att klämma lite på den så fort jag får chansen. Frågan är nu bara hur den kommer att tas emot av konsumenterna. Jag hoppas att det kommer gå bra för Neonode! =)

Gravatar
|
JensT — 2007-06-03 21:36

”You may not republish any material from this site without written permission from Neonode.”

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-06-04 13:02

Den mening som på deras hemsida följer den du citerat är: ”The press images are excepted from the above; they can be used free of charge but only for non-commercial purposes, and only by press agencies and journalists publishing articles specifically about Neonode and its products.”

Bilderna som används här är just deras press-bilder. Denna artikel skriven i journalistiskt syfte och Daniel Stålbo (deras marknadschef) har också han gett sin uttryckliga tillåtelse till min användning av bilderna. Ingen anledning för dig att oroa dig med andra ord…

Sedan har jag samma inflikning här som på din kommentar på min Talang 2007-relaterade artikel, nämligen: Kanske läge att du ser över din festivalsida innan du går loss på andra? Hänvisning till att artiklarna är kopior av Wikipedias samt att de ligger under GNU FDL vore bra att klämma in för att inte bryta mot Wikipedias villkor. 😉

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper