Talang 2007 РF̦re finalen

2007-06-01 19:47 | Kategorier » Allmänt, Skojigheter,

När jag skriver detta är det en halvtimme kvar innan finalen av Talang 2007 drar igång och jag måste säga att jag faktiskt är lite orolig, om nu det är rätt ord för det hela.

Jag har en känsla av att jag kommer vara sur på det svenska folket ikväll nämligen. Aftonbladet har en omröstning om Talang 2007 som pågått sedan tvåtiden idag, och i nuläget ser den ut såhär:

Aftonbladets omröstning
Resultatet av Aftonbladets omröstning, förmodligen ligger den nära kvällens resultat.

Elias ligger farligt nära efter Zillah och Totte. Visst, han är charmig. Men det är också det enda han är i mina ögon. Av de två hoppas jag helt klart att det är Zillah som ror hem det hela, min andra favorit i Talang 2007 är utan tvekan Julien Dauphin. Men det ska nog mycket till för att det svenska folket ska rösta fram honom som vinnare är jag rädd. Hoppas att han får den stora show han förtjänar snart i alla fall, för han hör hemma på de internationellt stora scenerna. Mimmi är också någon jag oroar mig lite för. Det finns redan sångtävlingar, jag vill verkligen inte se en sångare som vinnare i kväll.

Så i kvällens Talang-final blir det Zillah och Totte samt Julien som får mitt stöd, om inget oförutsett inträffar.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper MediaCreeper