Nu är iPhone snart här

2007-06-28 13:52 | Kategorier » Apple, Nyheter,

iPhoneNu är det bara en dag kvar till dess att en av vår tids mest omskrivna tekniska produkter släpps, nämligen iPhone. Utrymmet som media har gett Apple och dess iPhone är enormt och skulle förmodligen motsvara miljarder i marknadsföringspengar.

MacWorld rapporterar om att de första recensionerna av telefonen börjat komma ut. Walt Mossberg och Katherine Boehret från Wall Street Journal, David Pogue från New York Times, Steven Levy på Newsweek och Edward C. Baig på USA Today är några av de som lämnat sina ömdömen om telefonen.

De verkar ha samma åsikter som jag misstänkte att de skulle ha. iPhone är en mycket trevlig telefon. Flera påpekar däremot att det är lite tråkigt att den saknar 3G samt att den bara finns till AT&T än så länge. Man bör hålla i minnet att 3G inte är utbyggt särskilt mycket i USA och att europaversionen kommer att ha 3G i sig när den hittar hit.

Ta en titt på recensionerna och släng gärna en blick på de nya filmer Apple har lagt upp som förklarar funktionaliteten i iPhone lite närmre. Jag är grymt sugen på den där luren, får se om min nuvarande telefon håller ihop till dess att iPhone kommit hit till Sverige.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper