Butiker har slutat få nya iPods

2008-08-15 19:29 | Kategorier » Apple,

iPod-familjen

Under många år har jag varit en nöjd iPod-ägare, min första iPod köpte jag någon gång för drygt fyra år sedan och sedan dess har jag haft mycket svårt att kunna tänka mig en annan MP3-spelare. Min nuvarande iPod har jag i princip sett hela min musiksamling på och den hänger med mig nästan vart jag än går. Det är först på senare tid jag har börjat tycka att det skulle kunna vara trevligt med en mindre spelare som man kan ha med sig över allt utan att behöva vara rädd för att bli ruinerad ifall något skulle hända.

Det ledde till att jag började titta på iPod Shuffle. Den må vara avskalad, men den är oerhört liten, snygg och så smälter den in i den mysiga iPod-världen med. Idag gav jag mig ut en sväng i centrum för att se om någon butik hade den inne, mest för att funderade på att skippa att beställa den från Applestore för att slippa den “ruggiga” leveranstiden på ett par dagar.

De butiker jag kom in i lämnade alla samma besked. De hade inga iPod Shuffle. Ett faktum var att de inte hade fått in några nya iPod-leveranser alls ifrån Apple. Tar man en titt på hur länge sedan det var nya modeller kom så ser man även där tecken på att det inte är läge att köa en ny iPod för tillfället.

Jag som hade tänkt beställa en ikväll… Tusan också.

Det ska bli spännande att se vad uppdateringen innebär. Förmodligen rör det sig om större minneskapacitet och sänkt pris, men man kan ju alltid hoppas att det blir större förändringar än så.

Vad har ni för MP3-spelare och vad fick er att välja den?

Gravatar
|
Johan — 2008-08-16 00:24

Själv har jag en iPod touch, 8 GB och är mycket nöjd med den; med WiFi, och de medföljande programmen, samt de som man kan ladda ner från App Store är iPod touch snarare en PDA. Dessförinnan hade jag en vit iPod nano 2G.

Gravatar
|
Patrik — 2008-08-16 11:09

Har en Ipod nano 4 GB (2nd gen) och har varit jättenöjd hela tiden, börjar väl dock också fundera lite på om det kommer något nytt och roligt i uppdateringen. Kanske blir en liten julklapp till sig själv?

Gravatar
|
matpe — 2008-08-16 13:30

Jag använder första generationen Nano.

Kan även nämna att MediaMarkt i Norrköping har alla möjliga modeller av iPod hemma, bl.a. Shuffle.

Gravatar
|
Sebbe — 2008-09-21 12:39

Jag har en iPod (4gen), var inne på macforum här i Göteborg 2 dagar efter att dom släppt den nya, hade ett par svarta endast. Då beställde jag istället från apple. Fick min färg och fick även gravyr, tog 2 dagar.

Är min först iPod, inte gillat dom gamla men denna är kanon!

Gravatar
|
Molly — 2008-12-17 09:54

Jag har en iRiver, fick den i julklapp för 4 år sen eller nåt. Den funkar knappt längre.. så det blir väl att kanske köpa sig en i mellandagarna (vet inte vad för någon dock, en billig och bra)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper