I väntans tider

2006-01-03 23:50 | Kategorier » Apple,

Idag satte jag mig ned och beställde några grejor från Apple, närmare bestämt en iCurve och ett Apple-tangentbord. Sedan kom jag ju så klart på att jag kanske skulle passa på att beställa någon sak till så klart, dessvärre så fick min hjärna inte den extratanken förrän jag redan hade klickat på ”beställ”.

Vad gör man då? Jo, man loggar så klart in i hopp om att det finns en ”ändra order”-funktion. De lär ju knappast behandla ordern på under fem minuter. Mycket riktigt så finns där just en sådan knapp, den ledde däremot bara vidare till en sida där jag fick veta att jag minsann inte kunde ändra på ordern, utan i stället var tvungen att ringa in till Apple för att få det fixat.

Sagt och gjort, jag sliter upp telefonen och knappar glatt in telefonnumret. Efter att ha suttit i telefonkö i hela fem sekunder kommer jag fram till en snubbe som berättar att inte ens han kan ändra på ordern… Däremot kan han makulera den – om en timme.

Jag fick helt enkelt lägga en order med andra ord, kändes lite onödigt ändå… =)

Förhoppningsvis dyker det upp en iCurve, ett Apple-tangentbord samt en iPod-docka med tillhörande fjärrkontroll om någon dag här. Hoppas att det inte blir samma miss från budfirman som sist jag beställde, då de sket i att ringa innan de kom.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper