Uppringd av Tre

2005-09-20 15:38 | Kategorier » Allmänt,

Ni kommer kanske ihåg min tidigare post där jag berättade om hur jag blev bemött i trebutiken i Linköping när jag skaffade mitt abonnemang? Min mobil ringde nyss nämligen och i andra änden var det samma trevliga kille som expiderade mig. Han undrade först om telefonen fungerade bra, vilket den ju gör. Sedan kom frågan ifall jag hade använt guldpaketet mycket, jag fick ju två månaders fritt användande. Visst hade jag använt det, men jag sade upp det eftersom jag inte kände att det var värt 99 kr/månad. Särskilt inte med studentekonomi… Det han då sade var en trevlig överraskning.

”Vad säger du om två månaders fritt guldpaket igen?”
Jo, det kunde jag väl tänka mig… =) Jag fick också veta att det skulle komma ett SMS till mig som bekräftelse. Toppen!

Han undrade också om jag skickade mycket SMS, för det fanns ju ett tilläggspaket där man kan skicka 100 SMS varje månad för 49 kr/månad. Men jag skickar ju inte ens 49 SMS/månad, så det skulle inte löna sig. Däremot var det ju verkligen trevligt att han tipsade mig om det!

Sedan var samtalet på väg att ta slut men jag kände att det fanns en sak jag var tvungen att säga. Jag ville verkligen berätta att jag uppskattade hans bemötande i butiken och avslöjade också att jag inte blivit så trevligt bemött i någon butik någon gång.

Då avrundar han samtalet med att ge mig 100 fria SMS… =)
Jag blev ännu gladare av det, måste jag erkänna!

Jag begriper inte varifrån folk får att Tre skulle ha dålig kundkontakt, för jag tycker att den nog nästan är bättre än Vodafones (som jag hade tidigare) och den gick inte av för hackor…

Tack Martin, för ditt trevliga bemötande! =)

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper