Giriga skivbolag

2006-01-04 23:50 | Kategorier » Nyheter,

Apples vd Steve Jobs har tidigare uttryckt sin åsikt om att skivbolagen är giriga, detta på grund av deras krav på ersättningar för att sälja musiken över iTunes. Trots att bolagens kostnader för pressning, tryckning, packning samt logistik helt försvinner så är de inte pigga att sänka slutpriset särskilt mycket verkar det som.

Enligt en artikel i DI så är nu de tre största skivbolagen, Warner Music, Vivendi Universal samt Sony BMG kallade till domstolsförhör. Detta på grund av att det finns starka misstankar om att de slagit sig samman i en priskartell. Skivbolagen upphör aldrig att förvåna…

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper