MacWorld närmar sig

2007-01-09 16:23 | Kategorier » Apple, Nyheter,

Ja, då närmar sig MacWorld med stormsteg. I kväll klockan 18.00 smäller det. Som vanligt är det ingen som exakt vet vad som kommer att presenteras, men förhoppningarna är skyhöga.

Att vi får se Apples första mobiltelefon råder det väl inga större tvivel om. Läggs den bara i rätt prisklass och med rätt funktioner så blir det förmodligen min nästa lur. Sedan hoppas jag på en rejäl demonstration av deras nästa OS X, ett operativsystem som förmodligen kommer att knäcka det mesta som finns på marknaden (Vista inräknat).

Skulle de dessutom lansera en 13.3″ Macbook Pro så är nog min kväll gjord. 15″-aren känns lite väl stor, och Macbooken är för vek för min smak. Hoppas kan man ju alltid göra. Att deras iTV (eller vad nu namnet blir) kommer är väl inte heller så tveksamt.

Nätet kommer att koka i kväll av olika live-rapporteringar, det går att hitta en ganska stor lista över lämpliga sidor att följa evenemanget på borta hos Uneasysilence.com. För er som föredrar svenska så har Macnytt en liverapportering med.

Apple själva minskar ju inte precis på nyfikenheten med sin väl intäckta monter

Nu återstår bara att se hur många av sidorna som kommer att klara belastningen ikväll 🙂

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper