Gott nytt år!

2008-12-30 08:44 | Kategorier » Personligt,

Gott nytt 2008!

Snart har ännu ett år gått och ett nytt är på väg att starta.

Jag vill tacka alla läsare för året som har gått, för alla kommentarer, mail och tips jag fått. Det har varit ännu ett rekordår för Gate 303, både läsare och sidvisningar har ökat kraftigt jämfört med förra året, vilket så klart är trevligt! Redan nu befinner jag mig i en del planeringsjobb inför vidareutveckling av sidan under 2009.

För tillfället skriver jag något stressad, jag ska med en flygbuss som går om en timma och har en del att stå i innan dess.

Vid tolvslaget på nyår slås portarna upp till min personliga blogg, ni är varmt välkomna efter tolvslaget! Ja, ni är så klart välkomna redan nu, men det finns inte så mycket att läsa för tillfället. =)

Gott nytt år allesammans!

Gravatar
|
Johan — 2008-12-30 09:48

Spännande! Gott nytt år!

Gravatar
|
mikaelf — 2008-12-31 13:49

Gott nytt år! Visste inte att du hade samma efternamn som jag 🙂

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper