Squace – En intressant webbläsare till mobilen

2008-02-14 10:11 | Kategorier » Ny teknik, Program, Tips,

SquaceAllt mer Internetanvändande har börjat ske via mobila eller i alla fall portabla enheter. I dagsläget säljs det i princip sett knappt några mobiltelefoner utan någon form av webbläsare. Det finns även fristående webbläsare till mobiltelefoner att ladda ned, Opera är en av dem och nu har en ny aktör lanserat sin lösning.

Det är det svenska företaget Squace som har släppt sin mobila webbläsare, gränssnittet skiljer sig lite mot hur det i vanliga fall ser ut. Sidorna görs om till rutor där man snabbt kan bläddra igenom dem för en överblick. Man slipper alltså att rulla så mycket i höjdled som man i många fall får göra med mobiltelefoners inbyggda webbläsare.

De är även lätt att dela med sig av innehållet till de kompisar som också använder Squace, den biten påminner lite lätt om bland annat del.icio.us i mina ögon. Mig veterligen är detta den enda mobila webbläsare som öppnar upp för sociala funktioner av den här typen.

Personligen tycker jag att det hela är en mycket intressant lösning och att det helt klart är värt att prova. Ladda ned Squace och testa ett nytt sätt att surfa i mobilen.

När jag laddade ned den fick jag besked om att min mobiltelefon (en Sony Ericsson z800) inte stöddes, men trots detta så fungerade det prima

Gravatar
|
Anton — 2008-02-15 16:26

Ja Squace är coolt. Träffade de på en konferens förra våren och sedan dess har det bara fungerat bättre o bättre! ska bli skoj att se vartåt det leder tillslut!

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper