Svenska folkets fiende uppmärksammas äntligen

2006-02-11 12:27 | Kategorier » Samhällskritik,

Länge har jag reagerat över medias totala tystnad i frågan kring Bodström, som verkar ha någon sorts övervakningsfetish… Nu har aftonbladet i alla fall publicerat en artikel som berör ämnet, där bland annat professor Dennis Töllborg talar ut om läget.

Nu saknas det bara att det blir lite hårdare bevakning (lustigt ordval) av hur den sittande regeringen sköter detta. Allmänheten behöver få sina ögon öppnade.

Det som är ännu mer skrämmande är att majoriteten verkar vara villiga att säga upp sin egen integritet för att ”skyddas mot terrorister”, som det så ofta heter.

Det roliga är ju att de enda brottslingar som kommer att åka dit med ökad övervakning, är samma som idag åker fast. Det vill säga de som klantar sig. Alla som är lite försiktiga med vilka mobiltelefoner de använder och vilka kort de ringer med kommer att klara sig undan.

Däremot så får alla ”vanliga” medborgare finna sig att storebror övervakar allt de gör. Det är dessutom alla skötsamma medborgare som får betala kalaset i slutändan. Om man ser det lite krasst så kommer medelsvensson alltså att få betala för att bli övervakad.

Låter detta sjukt? I min värld låter det helvridet.

Gravatar
|
brother — 2006-03-18 17:20

Jovisst är det trevligt men det börjar bli lite skrämmande ensidigt, allt är bara Bodström när det i sanningens namn inkluderar v, s, m och fp i så gott som alla dessa frågor. Att rösta c eller mp i valet känns ärligt talat inte så lockande men skall det fortsätta så får man ju överväga utspelen. Det här är inte den typen av valfläsk jag väntade mig den saken är klar.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper