Ge fan i våra privata liv!

2006-02-12 09:49 | Kategorier » Samhällskritik,

Nu har Bodström gjort det igen… Nya förslag för att öka möjligheterna till att övervaka och kontrollera det svenska folket, allt enligt samma mantra som Bush propagerat under en lång tid.
Vad är det som är i fara denna gången då? Jo, bland annat läkarmottagningar och tidningsredaktioner. Platser där det av många skäl kan vara oerhört viktigt att information inte läcker ut ifrån.

Tidningarna har sin skyldighet att skydda uppgiftslämnare, något som kommer att kunna grusas helt av de nya förlagen. Steget till att det urartar till åsiktsregistrering och övervakning av folk som lämnar upplysningar som är avslöjande ligger inte långt bort.

Vad gäller läkarmottagningarna är det nästan samma sak. Dit skall man kunna gå och vara helt säker på att det inte läcker ut huruvida man har någon form av åkomma som kan innebära särbehandling eller diskriminering. Även detta hamnar nu i farozonen.

Nu är det dags att sverige vaknar upp och ser vart den socialdemokratiska regeringen med den övervakningskåta Bodström i spetsen är på väg att ta oss!

Benjamin Franklin sade:

Those who give up freedom in order to gain security will not have, nor do they deserve, either one.

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

IDG hade källartikeln.

För mer läsning rekommenderas stoppa-storebror.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper