Fem minuters kollektiv aktion

2007-02-01 17:19 | Kategorier » Allmänt, Nyheter,

Ikväll mellan klockan 19:55 och 20:00 svensk tid är det tänkt att folk över hela jorden ska stänga av allt elektriskt i sina hem. Det hela för att göra folk uppmärksamma på de problem som stundar. Aktionen är startad av det franska nätverket Planet Alliance, bestående av en mängd miljöorganisationer.

Det är inte till för att lösa något problem, utan snarare för att fungera som en global väckarklocka för att det i sin tur ska leda vidare till energibesparingar.

Det är fem ynka minuter, fem minuter som i alla fall jag kommer använda till att deltaga. Undrar hur många lägenheter här i området som kommer att bli kolsvarta under den preioden, undrar hur många stearinljus man kommer se lysa inne hos folk.

Ställ era klockor, fem i åtta ikväll blir Sverige delvis svart.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper