Demonstration av Photoshop Express

2007-10-06 00:04 | Kategorier » Internet, Ny teknik, Nyheter, Webb,

Photoshop ExpressAdobes produktchef Geoff Baum har haft en demonstration av Photoshop Express, Adobes nya Photoshop-version som är tänkt att köra i en webbläsare. Photoshop Express verkar ha ungefär den funktionalitet jag skrev om i min första artikel om Photoshop Express, nämligen att fokusera mest på enklare justeringar av foton.

Röda ögon och små skavanker fixas lätt till, det senare görs med något jag antar fungerar på ett liknande sätt som healing brush i Photoshop CS2/CS3. Ovanpå detta justerar man lätt bland annat färgbalans, färgmättnad, ljusstyrka samt enskilda färger i Photoshop Express. Många av effekterna utförs genom att välja bland tumnaglar där effektens resultat visas, smidigt och enkelt.

Det kan bli perfekt för vardagsfoton där man vill fixa röda ögon och andra enklare justeringar med andra ord. Nedan finner ni en film från demonstrationen.

Läs mer hos CNET.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper