Två veckor gratis filmer

2007-08-22 11:38 | Kategorier » Tips,

Oavsett om du är student, arbetslös eller anställd någonstans så är det trevligt att spara pengar. Man vill inte betala mer än nödvändigt och helst slippa betala helt och hållet. Det jag snubblade över är av den senare typen, det är fullständigt gratis nämligen!

Lovefilm.se har nu ett erbjudande där du kan hyra film gratis i två veckor, jag närmar mig slutet av min första vecka och måste säga att jag tycker det fungerar toksmidigt. Jag väljer vilka filmer jag vill se och lägger dem i min lista, sedan skickas de första filmerna hem till en via posten. Så fort man sett dem lägger man dem i samma lilla fodral och skickar tillbaks, portot behöver man inte heller betala såklart. Efter det skickas nästa filmer i ens kölista ut.

Känner du att du inte vill fortsätta efter de tvÃ¥ veckorna sÃ¥ säger du bara upp medlemskapet, mycket smidigt. För min del ska jag snart sätta mig ned och se nästa film i ordningen, nämligen ”Shooter”.

När man registrerar sig får man först välja ett paket, de två första veckorna är gratis. Paketet du väljer blir det du sedan fortsätter med om du inte säger upp medlemskapet.

Till Lovefilms gratiserbjudande

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper MediaCreeper