Jure, en bokhandel med makalös service

2007-09-28 13:20 | Kategorier » Skola, Tips,

jure bokhandelJag har länge väntat på att få boken ”Lönsam säkerhetsjuridik” från skolan. De beställde den för ett par veckor sedan och jag har blivit lovad att ”den kommer snart”. Igår tröttnade jag rejält och gav mig ut på jakt efter den.

Jag hittade då bokhandeln Jure, där jag lade in en beställning på direkten. Detta skedde alltså igår  (torsdag) eftermiddag. Jag skrev även en liten kommentar om att jag hoppades att den kunde skickas så snart som möjligt, det gjorde att jag förväntade mig att jag kunde ha den tidigast på måndag.

Idag trillade den ned i brevlådan.

Jag saknar faktiskt ord.

Aldrig tidigare har jag varit med om en så snabb leverans av en beställd bok.

Till Sofia och alla er andra på Jure bokhandel: Tusen tack!

Jag kan inget annat än varmt rekommendera Jure för inköp av juridisk litteratur.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper