Två veckor gratis filmer

2007-08-22 11:38 | Kategorier » Tips,

Oavsett om du är student, arbetslös eller anställd någonstans så är det trevligt att spara pengar. Man vill inte betala mer än nödvändigt och helst slippa betala helt och hållet. Det jag snubblade över är av den senare typen, det är fullständigt gratis nämligen!

Lovefilm.se har nu ett erbjudande där du kan hyra film gratis i två veckor, jag närmar mig slutet av min första vecka och måste säga att jag tycker det fungerar toksmidigt. Jag väljer vilka filmer jag vill se och lägger dem i min lista, sedan skickas de första filmerna hem till en via posten. Så fort man sett dem lägger man dem i samma lilla fodral och skickar tillbaks, portot behöver man inte heller betala såklart. Efter det skickas nästa filmer i ens kölista ut.

Känner du att du inte vill fortsätta efter de två veckorna så säger du bara upp medlemskapet, mycket smidigt. För min del ska jag snart sätta mig ned och se nästa film i ordningen, nämligen ”Shooter”.

När man registrerar sig får man först välja ett paket, de två första veckorna är gratis. Paketet du väljer blir det du sedan fortsätter med om du inte säger upp medlemskapet.

Till Lovefilms gratiserbjudande

Gravatar
|
toad — 2007-08-23 10:14

Det låter ju faktist kalastrevligt! Dock är jag smått skeptisk till just Lovefilm.se

Har personligen aldrig använt mig av deras tjänster men jag har läst rätt mycket dåligt om dem på konsumentforumet cint.se

Vet du förresten vad som krävs för att säga upp sitt medlemskap efter det två gratisveckorna har passerat? Alltså räcker det med att man mailar dem eller vill de ha en skriftlig uppsägelse, eller hur fungerar det?

För övrigt så är det aldrig fel med det som är gratis. Gratis är gott!

Gravatar
|
Kristoffer — 2007-08-23 12:13

Toad: Jag har inte haft några som helst problem med Lovefilm, de flesta kommentarer verkar gälla att det händer att folk får repiga skivor. Det är ju något som kan hända så fort man hyr en film i vanliga fall med. Med den skillnaden att man då inte har två gratisveckor 😉

Du säger enklast upp medlemskapet via din sida när du är inloggad. Det hela sköts på ett föredömligt enkelt sätt tycker jag. Ett klick räcker med andra ord 🙂

Testa själv vetja, det kostar ju som sagt var inget…

Gravatar
|
toad — 2007-08-23 14:38

Det låter ju onekligen ganska bra. Speciellt det sättet att säga upp sitt medlemskap på.

Skall testas när jag kommer hem. 🙂

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper