Sluta ösa vatten på deras kvarn

2006-06-05 10:43 | Kategorier » Nyheter,

Pirate BayJag stör mig nu på alla personer som inte är kapabla att föra strid på en lämplig nivå. Det vill säga genom sund debatt och argumentation.

Att ringa och hota Pontén är ingen bra idé. Lika lite skall man ge sig på polisens eller regeringens hemsida. Det ger bara vatten på kvarnen till de som vill lyfta fram fildelare som bestialiska monster.

Det är viktigt att hålla i minnet att de som utför dessa attacker inte är några av de engagerade, kunniga personer som är bakom The Pirate Bay, Piratbyrån eller Piratpartiet. I regel är det unga personer som tycker att det är tufft att ”hacka”. De är inte i närheten av hacking och de bidrar dessvärre bara till en försämrad syn på de oskyldigt drabbade.
Låt oss i stället bekämpa detta på det effektivaste sätt som fins. Genom att argumentera och debattera.

Gravatar
|
DawnLords Blogg om politik, nyheter, humor, film, tv, musik, böcker, personliga tankar och allt annat. :: Pontén nästa Folkhälsominister? :: June :: 2006 — 2006-06-06 01:35

[…] Jag håller fullständigt med Gate 303 om att det är riktigt onödigt med aktioner som att mordhota folk, attackera polisens eller regeringens hemsidor. Detta gör inte att fildelning blir mer legalt. Till och med Piratbyrån uppmanar folk att sluta med dumheterna. Att fildelning av upphovsrättsskyddat material är illegalt är ett faktum. Samtidigt har det hunnit växa till sig till oanade proportioner innan någon börjat fundera på att göra rättssak av saken. Att nästan alla svenskar med tillgång till internet laddar ner något någon gång är ingen nyhet. Nu stiger kulturchefen, Ivar Wenster fram och polisanmäler sig själv för att ha laddat ner musik från nätet. […]

Gravatar
|
Ana — 2006-06-06 22:46

Jag tycker det är bra att svenska folket ändå visar när gränsen är nådd. Det är inte direkt en slump att vissa hemsidor blir attackerade. Folk där ute är ju vansinniga. Det har visat sig på olika sätt, vissa skapar debatt, vissa ger igen med samma mynt. Detta är sveriges nya inbördeskrig. Vem vinner? Så länge USA bestämmer så blir det nog polisen.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper