Glamourprinsessans utstrålning

2006-12-06 15:02 | Kategorier » Allmänt,

KarolinaKarolina Lassbo, som driver bloggen En glamourprinsessas dagbok var härom dagen med i Aftonbladet TV. Jag har tidigare varit listad som bubblare i hennes lista över sveriges snyggaste manliga bloggare, vilket jag verkligen känner mig hedrad av =)

Nu när jag såg intervjun med henne i Aftonbladets sändning så reagerade jag direkt över hennes utstrålning. Det var någon sorts klassisk skönhet i kombination med någon annan sorts känsla som låg där. Har lite svårt att sätta fingret på det, antar att man skulle kunna kalla det för ”klass”. Vad det än var så fanns det mycket av det och det var bra =)

Utöver den biten så ska det kanske nämnas att det verkar vara en mycket skärpt tjej (intelligens är attraktivt), vilket i kombination med det som är nämnt ovan samt att hon utan problem även kvalar in på min lista över Sveriges snyggaste kvinnliga bloggare gör det hela ännu bättre =P

Ni som inte besökt hennes blogg, gör det. Passa på att ta en titt på inslaget borta hos Aftonbladet med så förstår ni vad jag menar =)

Gravatar
|
Kamilla — 2006-12-21 14:36

Så sant! Lassbo är en ängel. Så tuff. Hon var även en medverkande faktor till att jag sökte juristprogrammet.

GO LASSBO!

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper