Idag bör Medisons datorer anlända till de första kunderna

2007-08-31 14:57 | Kategorier » Nyheter,

Medison CelebrityIdag ska Medisons omtalade dator anlända till de första kunderna, enligt det företaget tidigare gått ut med. Förra helgen har många fått bekräftelser på att deras datorer ska ha skeppats iväg, viket borde betyda att datorn dyker upp nu. Givetvis förutsätter det att datorn faktiskt skickats iväg.

Tidigare har diskussionen gått het rörande hur betalningen skulle fungera, många påpekade att pengarna bara reserverades fram till dess att datorn var ivägskickad. Det bidrar så klart till en ökad känsla av säkerhet, däremot verkar det som att det räcker för Medison att tala om för företaget som sköter betalningarna att de skickat datorerna för att pengarna skall dras.

Medison verkar också helt sakna servicepartners för tillfället

Det ska helt klart bli spännande att se hur det här avlöper i slutänden. Ingen har tidigare kommit i närheten av samma pris med likvärdig hårdvara som jag har förstått det.

Läs mer hos IDG

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper