Uppdatering av min webbdesign-portfolio

2007-08-12 19:12 | Kategorier » Internet, Personligt, Webb,

BallisticpixelsDet var länge sedan min portfolio där jag presenterar mina arbeten med webbdesign blev uppdaterad. Nu i dagarna har jag fyllt på med några av de senaste större webbdesign-arbetena, och inom kort kommer det att fyllas på med mer.

De två tillförda arbetena är det widgetprojekt jag gjorde åt modetoppen, en sida som fokuserar på det senaste inom mode det senaste inom mode. Den andra tillhör en snickare i Skåne.

Widgetprojektet var spännande, med tanke på att det bjuder på lite utmaningar eftersom widgeten måste fungera på alla sidor den läggs in på trots deras egna stylesheets. Jag ser fram emot att göra liknande arbeten framöver då jag fått blodad tand för det.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper