Sossarnas taktik lyser igenom

2006-09-04 23:20 | Kategorier » Samhällskritik,

Nu blåses ”spionskandalen” upp i media för fulla segel. En ”spionskandal” som lägligen blåstes upp direkt efter Fredrik Reinfelds lyckade utfrågning… Dessutom när det hela utspelade sig för ett bra tag sedan.

Är detta en slump? Knappast.

Det känns allt mer som att socialdemokraterna tar till allt mer desperata metoder för att stjäla åt sig så mycket mediautrymme det bara går. Det är ju alldeles strålande att gå ut med denna ”chocken” precis nu. Dessutom verkar de till stor del ha ett resonemang som bara går ut på att kasta skit på högersidan, det inger inte direkt något större förtroende i mina ögon.

För några år sedan var jag under en lång tid arbetslös, men då ska man slussas in i de arbetsmarknadspolitiska åtgärderna… Det vill säga: Trollas bort från statistiken.

Det är väl bra att man får jobba tycker kanske många då? Jovisst, man har ju något att göra… Men något jobb är det inte. För en slavlön får man utföra mer eller mindre slavgöra. Den sittande regeringen har ju trollat bort alla dessa ungdomar ur statistiken.

Jag vill inte blir borttrollad. Jag gillar inte när de som styr Sverige vill ha bort mig och andra ur statistiken bara för att det ska se bra ut.

Skulle det vara så hemskt att kolla hur ett skifte skulle påverka Sverige? Är svenskarna så rädda för att ”prova något nytt”?

Jag hoppas på ett skifte. Jag vill se om det leder till förbättringar. Om inte så kommer ju det att lösa sig per automatik nästa val, eller hur? Varför resonerar så många enligt parollen ”Det här fungerar ju hyfsat, så varför byta till något annat?”.

Vill du leva i ett hyfsat Sverige? Ett Sverige där de arbetslösa osynliggörs?

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Gate 303

Creeper a href="https://mediacreeper.com/latest" title="MediaCreeper">MediaCreeper